2018(e)ko urriaren 9(a), asteartea

PRESTATU GABEKO ETA ONTZIRATUTAKO ELIKAGAIAK




  • Zein abantailu dauka prestau gabeko elikagaiak hartzeak ontziratutakoekin konparatuta?

Ez gara konturatzen zein garrantzitzua den,osasuntzu jatea gaizoren bat agertzen den arte. Ontziratutako elikagaei zenbait substantzia botatetzen zaie beraien itzura, zaporea, eta ukimena guretzat erakargarriak izan daitezen. Substantzia hauek askotan gure osasunarentzat oso kaltegarriak dira. Gehien erabiltzen direnak gatza,azukrea,koloranteak, kontserbanteak eta antioxidanteak dira.Hauek ekar ditzateken gaixotasunak hauek dira:diabetesa,kolesterola,asma,hestetako gaixotasunak,alergiak,minbizia etb...




Imagen relacionadaResultado de imagen de alimentos con colesterol

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina